Колко струва изработката на сайт?

колко струва изработката на сайт
Цена за изработка на уеб сайт

Цената за изработка на сайт варира в зависимост от:

Често задавани въпроси

Всеки уеб сайт е уникален сам по себе си и се нуждае от различни неща. Поради тази причина можем да кажем, че цената за изработка на сайт е индивидуална и варира в зависимост от изискванията на клиента. За ориентировъчна цена, може да използвате наличния калкулатор. 

Не. Тази цена е примерна и ориентировъчна и помага да добиете средна представа за това колко би струвала изработката на сайта. Каним Ви да се свържете с нас за да обсъдим заедно всички детайли по проекта и след това да подготвим подходяща оферта.

Срокът за изработка на качествен и професионален уеб сайт с включени ревизии е средно 30 работни дни. В зависимост от големината и сложността на проекта, срокът за изработка на сайт може да варира между 14 и 45 работни дни. 

Да! Ние от уеб агенция XaraDesign предлагаме неограничен брой ревизии по време на работния процес. Освен това, като страхотно допълнение всеки изработен от нас уеб сайт получава 30 дни гаранционна поддръжка след като бъде публикуван. 

Гаранционната поддръжка включва мониторинг на производителността на сайта 24/7. В случай че бъде открит проблем с някоя от функционалностите на сайта в гаранционен период, екипът ни от техници ще го отстрани напълно безплатно.

Технически погледнато, абсолютно да. Поддръжката на сайта гарантира добрата му производителност в бъдеще и как функционира като цяло. Тя може да предотврати безвъзвратни повреди от различни видове атаки и недостатъци в сигурността причинени от остарял код, софтуер и други. Понякога поддръжката на сайт включва и подновяване на съдържанието като добавяне на нови страници, промяна на изображения и текст. Тази част от поддръжката не е задължителна. 

Абсолютно! 🙂 По време на работния процес се предоставя достъп и имате възможност да разглеждате в реално време дизайна и структурата на сайта. Заедно ще обсъждаме кое Ви допада и кое не, като така гарантираме, че крайният резултат ще бъде точно по вашите желания. 

Уеб хостинг – това е сървърното пространство на което съдържанието на сайтът бива качено. Също както компютрите и телефоните в днешно време, хостинг плановете имат RAM, CPU, дисково пространство и редица други параметри които трябва да се взимат под внимание когато се избира подходящ план за един уеб сайт.

За един малък уеб сайт със сравнително малко изисквания от към ресурси като CPU, RAM и дисково пространство, може да се намери подходящ хостинг за средно 100лв годишно Разбира се има и хостинг планове които стигат до хиляди левове на месец, но те далеч не са подходящи за масовата аудитория. 

Домейнът е името на сайта което се изписва в браузъра. Например google.com

Цената за домейн варира в зависимост от неговото разширение. Например един домейн с разширение .com струва между 22лв и 29лв годишно. Домейните с разширение .bg са малко по-скъпи, като тяхната цена започва от 60лв годишно.

Уеб хостинга и домейна са есенциални за да бъде един уеб сайт достъпен в Интернет. Ако липсва едното от двете, сайтът няма да работи. И двете услуги се подновяват на годишна база.

Разбира се! Щом имаме точните изисквания за сайта можем спокойно да изчислим необходимите параметри и да предложим най-подходящ хостинг план. Ние от уеб агенция XaraDesign предлагаме на своите клиенти бързи и защитени сървърни пространства, ако не желаят да се ангажират с допълнителна работа по сайта. Когато клиента предпочита да наеме хостинг акаунт от свое име през друг хостинг доставчик, ние съдействаме със съвети и насоки.

Достатъчно е да подготвите текст и снимки които желаете да бъдат качени в сайта. Съдържанието се изпраща по имейл след одобрение на оферта.

В рамките на 48 часа наш служител ще се свърже с Вас. Ако имате конкретно задание за изработка на сайт, можете да го изпратите директно на имейл info@xaradesign.com. В случай че нямате такова, ще Ви изпратим кратък въпросник за уточняване на важни детайли. След като получим попълненият въпросник ще изготвим персонализирана оферта спрямо Вашите изисквания. Обвързването с проект се случва едва след като одобрите офертата, така че не се притеснявайте да се свържете с нас по всяко време, дори и информативно. 

Колко струва изработката на сайт?

Калкулатор за цена на изработка на сайт

С идеята да ви предоставим максимално точна приблизителна цена за евентуална изработка на сайт
преди изготвяне на детайлна оферта, сме подготвили удобен калкулатор за изчисляване цената на сайт.
С него можете да добавяте желани функционалности, оптимизации, поддръжка и дори да включите уеб хостинг.
Магдалена Я.
Read More
Обърнаха внимание и на най-малкия детайл. Работата протече изключително гладко, а крайния резултат беше повече от задоволителен. Специално благодаря отправям към ръководителя на проекта - изключително отзивчив и ни помогна с ценни съвети. С радост ще работим заедно и за в бъдеще!
Галин С.
Read More
Много съм доволен от сайта който ми направиха. Срещнах професионално и приятелско отношение. Благодарности на екипа за отлично свършената работа! Бъдете все така отдадени на клиентите, свежи и креативни. Препоръчвам с две ръце!! 🙂
Десислава Т.
Read More
Изключителен екип, професионално и бързо обслужване, спазване на уговорените срокове, качествена изработка и красив дизайн! Аз и екипът ми останахме безкрайно удовлетворени! Благодаря за усилията и отдадеността!
Илиян С.
Read More
Попаднах на агенцията случайно та реших да им пиша от чисто любопитство. Още след втория имейл бях сигурен че те са моите хора. Отношението им е сублимно, другаде не получих подобно. Колкото и малък да беше моя проект, те ми показаха че е важен за тях. Keep it up! 🙂
Previous
Next